Over ons

Voor een ieder die de Servettengroothandel nog niet kent, stel ik ons voor.
In mei 2019 zijn wij gestart met de Servettengroothandel. Het is een groothandel voor bedrukte papieren servetten.

Waarom bedrukte papieren servetten?

Bedrukte papieren servetten zijn leuke producten om te gebruiken. Toen wij ooit met Geschenkenlaantje begonnen leerde wij de servettenmarkt kennen. In onze beleving was het toen nog zo dat servetten alleen gebruikt werden bij alles wat met eten te maken had, maar inmiddels weten we wel beter. Het is een decorage artikel. Natuurlijk kan je de handen en het gezicht er mee afvegen, en als je de tafel een beetje passend wil aankleden bij een diner, dan kies je een servet dat past bij de te serveren gerechten of bij de entourage. (Lees hierover ook onze blog "Voor welke gelegenheid kies jij bijpassende servetten?")
Maar ook veel mensen gebruiken bedrukte papieren servetten om van alles en nog wat te versieren en te bewerken. Je kan het je bijna niet voorstellen hoeveel er mogelijk is.
Daarnaast heb je ook verzamelaars. Er valt een boel te verzamelen. Kijk maar eens rond op onze site. Je zal zien dat de diversiteit en de hoeveelheid bijna niet te bevatten is. Dan zal je ongetwijfeld ook zien dar er echt hele mooie servetten bij zitten.

Doet de Servettengroothandel ook aan servetten bedrukken?

Nee, wij bedrukken geen servetten. Wij proberen wel een zeer groot aanbod aan verschillende bedrukte papieren servetten te precenteren. Daarmee is het bijna niet meer nodig om ze te laten bedrukken.

Hoe vind ik bij de Servettengroothandel wat ik zoek?

1) Bij ons zijn de servetten onder verdeel in 11 hoofdcategorieën.
2) Zo nodig zijn die ook onderverdeeld in subcategorieën.
3) En tenslotte hebben we een filter systeem om nog verder te bepalen wat je wilt zien.

Wie zijn de klanten van de Servettengroothandel?

Onze klanten zijn bedrijven met BTW- en KvK-nummer. We denken hier bij aan o.a. hobby(web)winkels, restaurants, ambachtslieden en retailers.
Voor hen die geen BTW- of KvK-nummer hebben, zij kunnen bestellen via allnapkins.eu

Foto
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op